Korisničko uputstvo – Kviklik

Kviklik je servis za online dopunjavanje Vašeg prepaid mobilnog telefonskog računa. Odabirom servisa KviKlik na www.sistemx.ba korisnik bira mobilnog operatera kod kojeg posjeduje broj. Nakon toga, unosi broj na koji želi da dopuni kredit te bira iznos za dopunu. Klikom na dugme „Dopuna“ otvara se strana za provjeru ispravnosti podataka i tada korisnik bira jedan od načina uplate.

Uplata xPay Računom

Za dopunu prepaid telefonskog računa obavezna je prethodna registracija kao i dopuna svog računa na xPay servisu.

Način dopune je sljedeći:

Odabirom xPay ikone korisnik bira xPay način uplate nakon čega mu se otvara xPay autorizacijska strana na kojoj, unošenjem svog korisničkog imena (email adresa) i svoje lozinke potvrđuje svoj xPay Račun.

Ukoliko je korisnik unio tačne podatke i raspolaže sredstvima na svom računu, dobija potvrdu servisa o uspješnosti dopunjavanja mobilnog telefonskog računa.

Uplata Raiffeisen e-pay sistemom

Korisnik bira Raiffeisen e-pay kao način uplate, tj. uplatu svojom bankovnom karticom. Odabirom ikone Raiffeisen e-pay preusmjerava se na web stranicu banke gdje će mu biti ponuđena polja za za unos podataka sa kartice.

Nakon uspješno završenog procesa plaćanja, sistem banke vraća korisnika na Sistemx.ba, na stranu Kviklik servisa koji mu putem SMS-a šalje potvrdu o uspješnosti transakcije.

Raiffeisen e-pay sistem omogućava online plaćanje MasterCard i Visa karticama prema najvišim svjetskim standardima.

Usluga je korisnicima dostupna 24-sata na području cijele BiH i izvan njenih granica!

Vrijeme upotrebe kredita je regulisano pravilnikom telekom operatera čiji mobilni telefonski račun dopunjavate.

Korištenje xPay servisa je BESPLATNO za naše korisnike!

Newsletter

Prijavite se za newsletter
Aktuelne novosti, informacije i ponude dostavljat cemo na Vašu e-mail adresu.